Hírek

Validáció, validáció, validáció

Tanács Gabriella

Rendszereink régóta validáltak, de az NNGYK- OGYÉI legfrissebb elvárásainak megfelelés érdekében az elmúlt években validációink finomítására, megújítására még nagyobb hangsúlyt fektettünk.

Ennek megfelelően Tanács Gabriella személyében külön validációs szakember dolgozik a cégnél, aki elvégezte a vonatkozó tanfolyamokat és tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Fontos esemény volt a témában, hogy az NNGYK-OGYÉI 2023 tavaszán egy új partnerünk inspekciója kapcsán személyesen nálunk járt és ellenőrizte a hosting szolgáltatásunkkal kapcsolatos folyamatainkat. Természetesen javasoltak néhány intézkedést a még biztonságosabb és az elvárásaiknak való még magasabb fokú megfelelés érdekében, de alapvetően elégedettek voltak a látottakkal. Validációs anyagainkat is megújítottuk ennek nyomán, amelyet szintén megelégedéssel nyugtáztak.

Megállás nincs, dokumentációinkat folyamatosan naprakészen tartjuk és mára elmondhatjuk, hogy validációs eljárásunk megfelel a GAMP5 2. kiadásában foglalt irányelveinek.

Legfrissebb híreink

ISO Certificate

ISO és NIS2

Cégünk 2006 óta rendelkezik ISO 9001-es tanúsítvánnyal, amelyet évente megújítunk. Ez 2024. májusában is sikerrel megtörtént.

Bővebben

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
kérjen árajánlatot

Deák-Kovács Gergely

Deák-Kovács Gergely
vezérigazgató

Hívjon minket bizalommal a
+36 30 612 7065
telefonszámon
vagy írjon nekünk a
szegedsw@szegedsw.hu
címre
Kovács István

Kovács István
vezető tanácsadó