Hírek

ISO és NIS2

ISO Certificate

Cégünk 2006 óta rendelkezik ISO 9001-es tanúsítvánnyal, amelyet évente megújítunk. Ez 2024. májusában is sikerrel megtörtént.

A piac követelményeit figyelemmel kísérve elkezdtük a felkészülést az ISO 27001-es szabvány szerinti Információbiztonsági Irányítási Rendszer bevezetésére, és készülünk a NIS2 szabványnak való megfelelésre is.

Fontosnak tartjuk a minőséget és meggyőződésünk, hogy folyamataink minőségének szavatolásával szolgáltatásainkkal való elégedettséget is tovább tudjuk növelni.

MI – AI

A Szegedi Egyetemmel Szoftverfejlesztés Tanszékével karöltve elindítottunk egy projektet, amelyben a mesterséges intelligencia alkalmazási lehetőségeit vizsgáljuk a PharmaLog rendszer által lefedett logisztikai folyamatokban; azzal a céllal, hogy az MI alkalmazásával, hatékonyabbá és felhasználóbarátabbá tudjuk fejleszteni rendszereinket.

Legfrissebb híreink

Tanács Gabriella

Validáció, validáció, validáció

Rendszereink régóta validáltak, de az NNGYK- OGYÉI legfrissebb elvárásainak megfelelés érdekében az elmúlt években validációink finomítására, megújítására még nagyobb hangsúlyt fektettünk.

Bővebben

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
kérjen árajánlatot

Deák-Kovács Gergely

Deák-Kovács Gergely
vezérigazgató

Hívjon minket bizalommal a
+36 30 612 7065
telefonszámon
vagy írjon nekünk a
szegedsw@szegedsw.hu
címre
Kovács István

Kovács István
vezető tanácsadó