Hírek

Fejlesztések MedTracS-ben, új ügyfelek Romániában

A MedTracS termékünk fejlesztésén külön csapat dolgozik folyamatosan. Törekvésünk, hogy ügyfeleink számlára minél könnyebben kezelhető legyen a felületet, új kényelmi funkciókkal lássuk el az alkalmazást és emellett természetesen követjük a HUMVO által előírt törvényi változásokat is.

Új arculatot is kap az alkalmazás, egy modern, letisztult dizájnnal jelentkezünk hamarosan.

A fejlesztések mellett komoly sales munka is folyik, hogy minél több cég élvezhesse a MedTracS által nyújtott minőségi szolgáltatásokat pl. a rendszer egyedülálló, villámgyors szkennelő funkcióját. Ennek eredményeképpen főleg Romániában ugrott meg ügyfeleink száma a 2023-ás évben. Büszkék vagyunk rá, hogy mára 5 országban (Magyarország, Románia, Lengyelország, Szlovákia, Belgium) több, mint 60 aktív MedTracS ügyfelünk van, amelyek között 26 romániai és 24 magyar cég található.

Legfrissebb híreink

ISO Certificate

ISO és NIS2

Cégünk 2006 óta rendelkezik ISO 9001-es tanúsítvánnyal, amelyet évente megújítunk. Ez 2024. májusában is sikerrel megtörtént.

Bővebben
Tanács Gabriella

Validáció, validáció, validáció

Rendszereink régóta validáltak, de az NNGYK- OGYÉI legfrissebb elvárásainak megfelelés érdekében az elmúlt években validációink finomítására, megújítására még nagyobb hangsúlyt fektettünk.

Bővebben

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
kérjen árajánlatot

Deák-Kovács Gergely

Deák-Kovács Gergely
vezérigazgató

Hívjon minket bizalommal a
+36 30 612 7065
telefonszámon
vagy írjon nekünk a
szegedsw@szegedsw.hu
címre
Kovács István

Kovács István
vezető tanácsadó