Magic / uniPaaS – ügyviteli alkalmazásokra tervezve

Magic  

Szemben más fejlesztési környezetekkel, melyek a szoftver típusok szélesebb körének előállítását támogatják, a Magic-et kezdetektől fogva, kifejezetten az ügyviteli alkalmazások fejlesztésére tervezték. A Magic elsődlegesen arra fekteti a hangsúlyt, hogy kielégítse a komplex ügyviteli alkalmazások igényeit, és könnyen átalakítsa az ügyviteli folyamatok informatikai igényeit a tényleges technológiai lehetőségekre. Egy Magic-et használó tervező szinte teljes mértékben csak az üzleti modellre és az alkalmazás működésére összpontosíthat, és nem kell a problémás műszaki feltételekkel foglalkoznia. Ez az elv az, ami a Magic-et használó tervezőt olyan különlegessé teszi: egyrészt világosan megérti a vállalati alkalmazás üzleti szempontjait és követelményeit, másrészt képes átalakítani az üzleti követelményeket egy valós üzleti alkalmazássá.

Bővebben a Magic -ről >>

 

uniPaaS

A uniPaaS a Magic fejlesztőeszköz fent említett alapelve szerint kibocsátott legújabb verziója, a Magic Software széleskörű alkalmazásfejlesztő platformja, amely rendelkezik a hibrid futtatási képességgel – azaz, a különböző futtatási módok (Desktop, Kliens/Szerver, HTML Web Alkalmazás és Web 2.0 RIA) ugyanabban az alkalmazás-leíró (meta-adat) és fejlesztési projektben kerülnek definiálásra.

A Gartner Group 2010. októberi elemzése szerint: „A uniPaaS a piac általános véleménye alapján, az egyik legkorszerűbb SOA/RIA technológiát képviseli az alkalmazásfejlesztő piacon.”

Bővebben a uniPaaS -ról >>

www.magicsoftware.com

 
.
.
.
.
.