Szolgáltatások

Egy nagykereskedő cég számára egy új logisztikai rendszer bevezetése hosszú, nehéz és sok változást hozó folyamat, amely a következő évekre meghatározza a cég fő tevékenységének (core business) kereteit, bővítési lehetőségeit, hatékonyságát.Ennek sikeressége érdekében szoftvereink minősége mellett alapvető fontosságúnak tartjuk a kapcsolódó szolgáltatások gyorsaságát, pontosságát, teljességét, rugalmasságát. Szolgáltatásaink a gyártott, forgalmazott szoftvereken kívül kiterjednek az ezekhez kapcsolódó gazdasági és technikai területekre is.

Az évek során számos,  sikeresen befejezett, komplex projektben vettünk részt. Ezek során olyan partnerkapcsolataink alakultak ki, amelyekre támaszkodva ma már nemcsak logisztikai szoftvert tudunk ajánlani ügyfeleinknek, hanem egyrészt raktárszervezési tanácsadást – raktár optimalizálási módszerekkel -, különböző raktár-technológiák tervezését és kivitelezését és a raktárakban használható mobil – vonalkód – eszközöket is; másrészt az informatikához tartozó eszközöket a nagy értékű szerverektől kezdve a hálózatépítésen keresztül a különböző szoftverekig. Komplett megoldást fővállalkozásban.

 

Logisztika

Egy jól működő gyógyszer-raktár (komissiózó, háttér, hűtős stb.) kialakítása akár új építésekor, akár meglévő átszervezésekor rendkívül bonyolult feladat. Számtalan kérdés merül fel pl.

  • a tárolóhelyek típusa, mennyisége,
  • a raktártechnológia kiválasztása,
  • az anyagmozgás megtervezése,
  • a bejárási útvonal kialakítása,
  • az informatikai eszközök kiválasztása és elhelyezése,
  • a bizonylatok megtervezése,
  • a munkarend kialakítása, stb.

Bővebben >>

 

Raktároptimalizálás

A raktárak működésének megtervezése még nem jelenti a hatékony, gazdaságos működést. Hogyan szervezzük meg a raktáraink (elsősorban a komissiózó raktár) berendezését (pl. a termékek elhelyezését, a bejárási útvonalat, a szedők számát) úgy, hogy kisebb legyen az átfutási idő és minél kisebb költséggel működhessen.

Ezeket célul tűzve újabb kérdések, szempontok merülnek fel, amelyekre elemzéssel, optimalizálási módszerekkel, szoftveres megoldást tudunk adni.

Bővebben >>

 

Projektmanagement

PharmaLog rendszer bevezetésének forgatókönyve nagymértékben függ a partnerünk profiljától (pl. teljes palettával dolgozó nagykereskedő, vagy gyári képviselet), a méretétől (cikkszám, vevő/szállító szám, felhasználó szám), a raktárak típusától, egyedi vagy hosting rendszert választ és még néhány szemponttól. A rendszerbevezetés lépéseit ennek megfelelően, rugalmasan állítjuk össze, de szigorú ellenőrzések és tesztelések után jutunk el a felhasználói igények fölmérésétől, a rendszer testreszabásán, a felhasználók oktatásán  keresztül az éles indításig.

Bővebben >>

 

A PharmaLog rendszer bevezetése, karbantartása, support

Partnereinknek a PharmaLog szoftver teljes élettartamára szóló szolgáltatási csomagot tudunk ajánlani.

Rendszereink éles indítása után vállaljuk ezek követését, adaptációit. Alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy ügyfelünk sohase érezze egyedül magát valamilyen informatikához kapcsolódó probléma esetén. Hotline és helpdesk eszközök biztosítják a folyamatos kapcsolat lehetőségét.

Bővebben >>

 

.

.

.

.

.

.

.

.