SZEGED Software Zrt.

A SZEGED Software Kft-t 1989-ben magánszemélyek alapították – 2000. márciusában a cég részvénytársasággá alakult. Négy magyar tulajdonosa a cég kulcs-szakemberei közé tartozik.

Profilunk kezdettől fogva a szoftver-fejlesztés. Az alapítás óta foglalkozunk olyan szoftver fejlesztésével, amely a gyógyszer-nagykereskedő cégek speciális informatikai igényeit kielégíti. A kezdeti, lokálisan használt készlet-nyilvántartási rendszer a piac elvárásainak és a szoftverfejlesztési technológia fejlődésének köszönhetően fokozatosan egy több telephelyet is kiszolgáló, komplex, gazdag funkcionalitású logisztikai információs rendszerré vált.

A gyógyszer-nagykereskedők számára kifejlesztett rendszer a PharmaLog, az általánosabb, nagykereskedelmi logisztikai rendszer a StoreIS. A StoreOpt termékünk a nagykereskedő cégek komissiós raktára működésének szimulációját és optimalizálását végzi.

A Szegedi Egyetem Szoftverfejlesztés Tanszékével együttműködve, több pályázat támogatását elnyerve a Magic alkalmazások migrációját, minőségmonitorozását, auditálását, tesztelését támogató szoftver fejlesztésén dolgozunk. A MAGISTER rendszer használata megkönnyíti a fejlesztők és az üzemeltetők munkáját, és hosszú távon, jelentős költségmegtakarítást és minőségjavulást eredményez.

2006-ban Romániában, Marosvásárhelyen Pharmalog Srl. néven leányvállalatot alapítottunk. Az ott dolgozó munkatársaink a helyi support-ot látják el, és képviselik cégünket a román piacon.

2006. májusa óta MSZ EN ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezünk az „Informatikai rendszerek bevezetése és fejlesztése, rendszerkövetés” területére.

2007-ben bocsátottuk piacra a PharmaLog rendszer hosting (SaaS) verzióját, amelynek keretében szolgáltatásként kínáljuk a rendszer felhasználási jogát, a teljes informatikai infrastruktúráját és a biztonságos használatához szükséges bevezetési, üzemeltetési (rendszergazdai) és rendszerkövetési szolgáltatásokat. Az ehhez szükséges infrastruktúrát saját környezetünkben alakítottuk ki és üzemeltetjük.

A SZEGED Software Zrt. ügyfelei között megtalálhatók a néhány munkahellyel rendelkező nagykereskedők, és a távoli telephelyekkell rendelkező, több száz munkahelyes hálózatokat üzemeltető cégek. Rendszereink skálázhatóságát, méretezhetőségét és nyitottságát az alkalmazott, Magic 4GL fejlesztőeszköznek köszönhetjük.

Kapcsolat >>