Céljaink

A SZEGED Software Zrt. küldetése:

Komplex informatikai rendszerek szállítása mellett teljes körű ügyfélkiszolgálás biztosítása

Az 1989-es alapítás óta a SZEGED Software Zrt. vezetői és munkatársai elkötelezettek a minőségi szoftvergyártásban, az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásában és a korrekt, harmonikus partnerkapcsolatok kialakításában. Alapelveinket ennek az elkötelezettségnek jegyében fogalmaztuk meg.

Minden fejlesztési munka egy alkotás, a teremtő ember keze munkáját hordozza magán. Kötelességünknek érezzük, hogy ez a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon, a leggazdagabb funkcionális megoldásokkal valósuljon meg. Ennek érdekében a legkedvezőbb, leghatékonyabb szoftverfejlesztési technológiákat alkalmazzuk, folyamatosan képezzük magunkat, eredményközpontú rendszer- és módszerfejlesztéseket alkalmazunk munkánk során. Minél többet adunk bele magunkból, annál többet nyerünk belőle.

Ügyfeleink mindig számíthatnak ránk – sohasem érezhetik azt, hogy problémájukkal egyedül maradtak. Munkánk során ők vannak a központban. Mindennapi törekvésünkaz őszinte partneri légkör kialakítása és fenntartása, igényeik minél teljesebb kiszolgálása. Mindig többet adunk, mint amennyit elvárnak tőlünk.

Harmóniára törekszünk önmagunkban, környezetünkben és a munkavégzésben. A harmónia az önállóság és az együttműködés egységében, a tisztességes munkavégzésben, a feladatok magas szintű megoldásában, a határidők betartásában és a környezetünk szebbé tételében és megóvásában gyökerezik.

Hisszük, hogy cégünk egyediségét és hírnevének megőrzését így biztosíthatjuk.